محل تبلیغات شما
فیلمهای مربوط به فصل اول


فیلمهای مربوط به فصل دوم
 تفاوت دما و گرما
• معرفی سازمان جهانی غذا و كشاورزی(فائو)
• مواد غذایی دارای انرژی هستند
• اندازه گیری انرژی بادام زمینی، بیسكوییت، ماكارونی و .
• آیا می توان با بادكنك آب را بجوش آورد؟
• آزمایش شعله و مدت زمان سوختن روغن، چربی و مواد نفتی
• آنتالپی و واكنش های شیمیایی
• مفهوم انرژی گرمایی
• گرمای واكنش در فشار ثابت (آنتالپی واكنش)
• نحوه كار گرماسنج بمبی
• تغییر دمای آب و خاك در اثر دریافت انرژی خورشید
• قانون هس
• سرعت واكنش
• نمودار غلظت-زمان 
• اثر یون آهن (III) بر هیدروژن پراكسید 
• ذرات ریزتر سرعت واكنش بیشتری دارند . چرا؟ 
• ردپای ضایعات غذایی 
• كالری ها 
• كالری مواد غذایی چقدر است؟ 
• كالری 
• چربی خوب چربی بد 
• شناسایی چربی ها و روغن های سیر شده و سیر نشده 
• غذاهای ارگانیك 
• قهوه ای شدن مواد غذایی واكنش های آنزیمی و غیرآنزیمی 
• باربیكیو 

اولین مجمع و کارگاه گروه شیمی

فراخوان تهیه و ارسال طرح درس شیمی پایه دوازدهم

اسامی طراحان برتر خرداد 97

واكنش ,انرژی ,های ,چربی ,غذایی ,مواد ,مواد غذایی ,واكنش های ,یون آهن ,مربوط به ,به فصل

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خط خطے هاے یـہ فسقلے جامعه شناسی فرهنگی یار مهربان هاست / طراحی سایت / طراحی اپلیکیشن / ثبت دامنه chlorpochensrac بازاریابی وفروش conftwischopsno وبلاگ امیر ulexapiz انجمن عاشقان اهل بیت